Ny pool til haven - sådan får du penge til den fedeste havepool

Drømmer du om en lækker pool, som du kan plaske rundt i på de varme sommerdage? En pool til haven er en fantastisk investering, som hele familien kan få glæde af. Medmindre du leder efter et lille oppusteligt soppebassin, så kan du godt regne med at skulle betale en del penge for en pool til haven.

I denne artikel hjælper vi dig på vej til, hvordan du hurtig og nemt kan få råd til din drømmepool. Her får du 8 gode tips til, hvordan du kan skrabe pengene sammen til den fedeste havepool.

1. Start din opsparing allerede nu

En stor havepool koster en del tusinde kroner. Især hvis du er på udkig efter en nedgravet pool til haven, så kan du godt regne med at skulle betale over 300.000 kr., hvilket naturligvis også afhænger af størrelsen. Derfor er det en god ide allerede at starte din pool opsparing nu.

Du kan starte med at omlægge dit budget, og begynde at lægge et lille beløb til side hver måned. Det kan godt være det tager nogle år, før opsparingen er stor nok, men hvis du er ude i god tid, så skal der nok være råd til en lækker pool i fremtiden.

2. Tag et lån til din pool

Det kan godt tage lang tid at spare penge op. Hvis du gerne vil have råd til din pool lige nu og her, så kan du med fordel tage et lån. Mange steder du kan få et hurtigt lån med lang tilbagebetaling, så du kan betale tilbage over flere år uden problemer. På den måde skal du ikke bekymre dig om at skrabe en masse penge sammen lige nu og her. Du kan tage den med ro og nyde din nye pool.

Når du tager et lån, så får du pengene næsten lige med det samme. Så hvis det kribler i fingrene efter at få fat på din nye pool så tag et lån og få råd til din drømmepool allerede i morgen.

3. Drop sommerferien og spar penge til en pool

Når sommertiden er over os, så er der mange der bruger deres hårdt tjente penge på at flyve sydpå til de varmere himmelstrøg. Det kan være at du i år skal droppe sommerferien og prioritere at bruge de ekstra kroner på din nye pool.

En sommerferie kan snildt koste mange tusinde kroner på flybilletter, hotelophold, restaurantmad og så videre. Mange gange flyver man sydpå, blot for at ligge ved en poolkant og dase dagen lang. Hvorfor bruge tid på at rejse, når du kan dase ved din egen havepool derhjemme?

Spar pengene på sommerferien og invester dem i en pool i stedet for. Din nye havepool er en, som du kan have glæde af i mange år. Derfor er det en langt smartere og langtidssigtet investering end en rejse.

4. Køb en brugt pool

Hvem siger man skal købe alting fra nyt? Der er mange gode penge at spare, hvis du køber din pool brugt. Der findes masser af gode pools på DBA, som står og mangler en ny ejer. Husk altid at være grundigt med inspektionen, når du køber brugte ting. Sørg for poolen er i fin stand og fungerer, som den skal.

Ofte, når man køber noget brugt, så kan man også prutte lidt om prisen. Hvis du selv har en ide om, hvor mange penge du leder efter at betale for en pool, så kan du prøve at finde et tilbud, som matcher dit budget.

5. Gør en del af arbejdet selv

En ordentlig nedgravet pool kan snildt komme til at koste mellem 300-600.000 kr. Det koster nemlig dyrt i arbejdskraft, at få lagt sådan en pool ned i jorden. Hvis du selv har erfaring med, eller mod på, at give dig i kast med selv at grave din pool, så kan du spare nogle gode penge her.

Det kræver selvfølgelig, at du har læst grundigt op på lektien først. Det kan være du har en kammerat med erfaring inden for den slags byggeprojekter. Ellers er der med garanti hjælpsomme vejledninger på nettet, som du kan gøre dig klog på.

6. Køb en billig havepool

De dyre havepools er dem, som skal graves ned i selve haven og støbes i beton. Det er selvfølgelig også dem, som ser fedest ud, og som holder sig flotte i længere tid. Hvis ikke du har råd til at lægge så mange penge til en havepool, så kan du med fordel vælge en af de billigere modeller.

De billige modeller er ofte dem, som sættes over jorden og fyldes med vand. Disse havepools kan købes i de fleste store supermarkeder, og koster ofte ikke meget mere end 1-2000 kr. Så her kan du altså spare en masse penge. Poolen kræver ikke andet end god plads i haven og selvfølgelig en haveslange, så du kan fylde den op med vand. Derudover skal du huske at købe rensefilter og rengøringskemi til din pool, så vandet holdes rent og sundt hele sommeren.

7. Køb en pool sammen med vennerne

En ordentlig pool er en dyr fornøjelse, og det er måske ikke noget, som du har råd til alene. Hvis du har en gruppe venner eller familie, som bor i nærheden, og også går og drømmer om en lækker pool i haven, så kan I med fordel slå jer sammen om købet.

Hvis en af jer har god plads i haven, og ikke har noget imod badegæster om sommeren, så kan I i fællesskab få sat en pool op. Når I er flere mennesker sammen om at betale for poolen, så er det langt nemmere at få råd. Det kræver måske kun at alle spytter 5-10.000 kr. i kassen, og så har I en lækker havepool, som I kan få glæde af i mange år.

8. Køb en pool på afbetaling

Afbetalingsmuligheder er blevet mere og mere populære her i Danmark. Det er for eksempel populært at købe telefoner, fjernsyn eller computere på afbetaling. På den måde betaler man et lille beløb af hver eneste måned, i stedet for at betale den samlede pris på en gang. Det er ikke længere kun elektronik, som du kan købe på afbetaling. Nu til dags kan du finde alt fra tøj, makeup, spil og endda mad, som du kan købe på afbetaling.

Hvis du er heldig, så kan du finde en udbyder, som sælger en pool med mulighed for afbetaling. Nogle steder kan du selv skræddersy din afbetalingsaftale, så du bestemmer, hvor mange penge du vil betale af månedligt. På den måde kan du få råd til at købe din pool allerede i dag, og så blot betale pengene af i dit eget tempo.

Du skal dog være opmærksom på, at der ofte er renter på, når du køber ting på afbetaling, så det kan godt løbe op og blive lidt dyrere end den oprindelige købspris - men i sidste ende er det det hele værd!

Menu
Top