Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde børnepool. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle børnepool tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway

 • Dagens pris: 449,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 449,-.
  Du sparer 250 kr. / 35 %
 • Fundet hos Satana.dk
 • Mærke: Bestway

Vores første anbefaling er “Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway” fra mærket Bestway.

Produktet er lige nu på tilbud hos Satana.dk hvor prisen er sat ned fra 699.00 til 449,- – en besparelse på 250 kr. / 35 %

Forhandlerens beskrivelse:
Børnepool med indbygget basketkurv Solen skinner fra en skyfri himmel, hvad kan man lave? – man skal da hoppe i et af vores Bestway pools med indbygget basketkurv – et smart, oppusteligt badebassin til haven, som familiens mindste helt sikkert får timevi…

Se hos Satana.dk ❯❯

2: Bestway Børnepool Tropisk pakke ø170x53cm

 • Dagens pris: 322,- kr.
 • Fundet hos Moreland
 • Mærke: Bestway

Anden anbefaling har vi fundet hos Moreland, hvor du kan købe Bestway Børnepool Tropisk pakke ø170x53cm til kun 322,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pakketilbud til familiens mindste. Pakken består af det oppustelige børnepool i tropisk design, samt legebolde og en elektronisk luftpumpe. Poolen har en diameter på 170cm og en højde på 53cm. De 3 ringe i poolen er hurtig at puste op med den medfølgend…

Se hos Moreland ❯❯

3: Bestway Børnepool playpool lyserød ø91cm

 • Dagens pris: 79,- kr.
 • Fundet hos Moreland
 • Mærke: Bestway

Næste anbefaling er “Bestway Børnepool playpool lyserød ø91cm”.

Dagens bedste tilbud på “Bestway Børnepool playpool lyserød ø91cm” har vi fundet hos Moreland hvor prisen lige nu er 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
2-rings børnepool inkl. 50 forskelligfarvede plastikbolde der med sikkerhed vil blive et kæmpe hit hos de mindste. Børnepoolen er udstyret med sikkerhedsventiler og produceret i forstærket for-testet vinyl. Maximum vandkapacitet er 73 L. Der medfølger…

Se hos Moreland ❯❯

4: Bestway Børnepool playpool blå ø91cm

 • Dagens pris: 79,- kr.
 • Fundet hos Moreland
 • Mærke: Bestway

Produkt nummer 4 på vores “børnepool-liste” er Bestway Børnepool playpool blå ø91cm som du lige nu kan købe for 79,- hos Moreland

Forhandlerens beskrivelse:
2-rings børnepool inkl. 50 forskelligfarvede plastikbolde der med sikkerhed vil blive et kæmpe hit hos de mindste. Børnepoolen er udstyret med sikkerhedsventiler og produceret i forstærket for-testet vinyl. Maximum vandkapacitet er 73 L. Der medfølger…

Se hos Moreland ❯❯

5: Flipper – Børnepool (350L)

Forhandlerens beskrivelse:
Se frem til hyggelige stunder i haven med dine børn med denne Havets Dyr pool fra Flipper.
Den fine pool er perfekt til en varm sommerdag, og med dens hav-inspireret design er den et sikkert hit hos…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

6: Børnepool Steel Pro UV Careful 244 x 51

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 899.00, nu kun 699,-.
  Du sparer 200 kr. / 22 %
 • Fundet hos Eurotoys

Forhandlerens beskrivelse:
Smart børnepool med indbygge solbeskyttelse og sprayer i toppen af taget.Indbygget dræn med adaptor til vandslange så vandet kan ledes væk.
Den indbyggede vandsprayer kan give en kølig vand spray og kobles nemt på haveslangen.Vandindhold ved 90% påfyldnin…

Se hos Eurotoys ❯❯

7: Lille børnepool fra Swim Essentials – 60 cm – Koprint

Forhandlerens beskrivelse:
Badebassin fra Swim Essentials Denne lille børnepool vil med sikkerhed blive et hit i løbet af sommeren.
Det er nemlig super rart at få kølet kroppen af, når solen skinner.
Og det fleste børn elsker bare lidt vandplaskeri.  Børn er altid vilde med…

Se hos Babadut.dk ❯❯

8: Lille børnepool fra Swim Essentials – 60 cm – Lilla leopard

Sidste produkt på vores liste er Lille børnepool fra Swim Essentials – 60 cm – Lilla leopard som vi har fundet til 139,95 hos Babadut.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Badebassin fra Swim Essentials Denne lille børnepool vil med sikkerhed blive et hit i løbet af sommeren.
Det er nemlig super rart at få kølet kroppen af, når solen skinner.
Og det fleste børn elsker bare lidt vandplaskeri.  Børn er altid vilde med…

Se hos Babadut.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste børnepool i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse børnepool:

Dyreste Børnepool på listen er Børnepool Steel Pro UV Careful 244 x 51 fra Eurotoys med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Børnepool er Bestway Børnepool playpool lyserød ø91cm som du kan købe for 79.00 hos Moreland. Forskellen på de to priser er 620 kr. – de 8 Børnepool vi har fundet koster i gennemsnit 439.07 kr.
Ovenstående Børnepool data og priser er hentet fra 7 butikker (Satana.dk, Moreland, Coolshop.dk, Gucca.dk, Eurotoys, Babadut.dk, Ovellie). Alle Børnepool tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Børnepool guides:

Fandt du ikke det rigtige Børnepool blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Børnepool:

En børnepool er sommerens køb – 8 grunde til hvorfor

Sommeren er på vej, og snart kommer solen frem. Det bliver varmt nok til at tilbringe sine dage udenfor i haven, hvor man kan nyde solskinnet og slappe af. Men hvis du vil tage dine børns sommer op på et helt nyt niveau, skal du købe dem en børnepool.

1: Leg for hele familien

Hvorfor skal du købe en børnepool? Fordi det ikke kun er til børnene; det er til hele familien. Først og fremmest skal der jo altid være en voksen til stede, når børnene bader, men det betyder ikke, at det skal være kedeligt for den voksne. Du kan nemlig hoppe i børnepoolen med dem! Du kan trygt sætte dig i vandet og lege med dine børn, så I alle kan have det sjovt sammen. Det er med til at styrke jeres familiære bånd, og børnene vil få en fest ud af det.

2: En festlig have

Når man har en børnepool i haven, vil havens udtryk ændre sig lidt. Den vil nemlig få et sjovt og festligt look, der gør det tydeligt, at du prioriterer dine børns velvære og leg. Måske kommer hele familien på besøg om sommeren, hvor børnene kan lege med deres fætre og kusiner, og dine familiemedlemmer kan se, hvor meget du går op i, at børnene har en god sommer sammen. Det med haven, som det er med huset; det er hyggeligere, hvis man kan se, at nogen bor der og har det godt imens.

3: Perfekt til sommerferien

Man kan ikke være på ferie hele sommerferien, så I er nødt til at have noget derhjemme, som børnene kan bruge deres tid på. Hvis I ikke er ude at rejse eller i sommerhus, er et badebassin en super god mulighed for leg for børnene. Uden skolen får de nemlig meget mindre stimulation i deres hverdag, men med et badebassin skal de selv finde på nye, sjove lege, som fungerer i det miljø, og det kan holde deres hjerne i gang.

4: Sjov for børnene og deres venner

Selvfølgelig er det ikke noget, børnene behøver at holde for dem selv. De kan sagtens invitere deres venner med hjem, så de kan bade sammen. Det er vigtigt at sørge for, at ens børn ser andre børn end bare deres søskende, fordi det hjælper dem med at udvikle deres sociale evner. Det er derfor vigtigt, at dine børn ser andre børn henover sommerferien, så de ikke skal gå ugevis uden deres venner. Badebassinet er den perfekte mulighed for at lade dem lege sammen, så de kan have det sjovt i timevis.

5: Nem at sætte op

Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvad for en slags pool, som I vælger, men langt de fleste bassin er designet, så de er nemme at sætte op og tage ned igen. De mest simple børnepools er oppustelige, hvor de bare skal pustes op med en elektrisk pumpe, fyldes med vand, og så er de klar til brug. De er ofte ikke særlig dybe, så der skal ikke store nok mængder af vand til, at det er det værd at have det samme vand i bassinet over længere tid. Da der ikke er klor til den type bassin, kan vandet eventuelt bruges til at vande planter i haven med, så det ikke går til spilde, når poolen tømmes.

6: God imod sommerheden

Danmark har aldrig været et særligt varmt land, men i løbet af de sidste år er vores somre blevet mere hede, og det vil nok kun fortsætte på den måde. Derfor er en børnepool også perfekt til de varme dage, hvor man har brug for at blive kølet ned. Solen skal nemlig være noget ekstrem før vandet i poolen overhovedet bliver lunt, så det er det optimale sted for både børn og voksne, som har fået lidt sved på panden.

7: Nem at holde ren

Et badebassin er også designet, så det er nemt at holde rent. De helt simple børnepools er som sagt ikke lavet til at holde på det samme vand hele sommeren, men vælger I en af de store badebassiner, er mængden af vand så stor, at man fokuserer på at rense den. I det tilfælde vil du have muligheden for at bruge klor og en pumpe, der automatisk renser poolen, så du undgår alger. Har du andre elementer i poolen såsom blade og insekter, kan de fjernes manuelt med et net.

8: Fysisk aktivitet til børnene

Sidst, men ikke mindst, vil poolen byde på fysisk aktivitet til børnene. Det er en fantastisk god måde at styrke deres kroppe på, så de kan holde sig sunde og stærke. Derudover trækker det dem udenfor og væk fra deres skærme, så de kan glemme verden et øjeblik og bare have det sjovt. Uden skolen har de jo ikke idræt og lignende fysiske aktiviteter i deres hverdag, så børnepoolen er et rigtig godt alternativ.

Hav en god sommer

Giv dig selv og dine børn en fantastisk sommerferie med en børnepool! Der er rigtig mange gode grunde til at anskaffe sig til pool til sommeren, lige fra stimulation af børnenes hjerner til den sjov og underholdning, som poolen vil supplere. Undgå en kedelig sommerferie derhjemme; et børnebassin vil gøre haven til det bedste sted at holde ferie!