Badebassin.dk » Alle guides » Bunddækken

Bedste Bunddækken: Se top 9

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde bunddækken. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på bunddækken | ✅ Bunddækken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 bunddækken

Her kan du se de 3 bedste bunddækken ud af de 9 bunddækken vi har på vores liste her på Badebassin.dk
De 3 bunddækken er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på bunddækken | ✅ Bunddækken-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Swim & Fun Ground Cover Ø350 x 370 cm

 • Dagens pris: 290,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Størrelser: ø35, ø350

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Swim & Fun Ground Cover Ø350 x 370 cm” fås til 290,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk bunddækken, der måler på Ø: 3,5 meter.
Passer til swimmingpools med samme diameter.
Bunddækkenet er udført i stærkt filtmateriale, som forlænger poolens levetid.
Placer altid et bunddækken under din pool. Dette er for at beskytte poolens inderdug…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Swim & Fun Ground Cover Ø550 x 450 cm

 • Dagens pris: 582,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Størrelse: ø55

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Swim & Fun Ground Cover Ø550 x 450 cm til kun 582,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette bunddækken (bund cover) er en effektiv måde, at beskytte poolens inderdug på, imod f.eks.
gennembrud fra små skarpe sten og rødder.
Det er fremstillet af et stærkt filtmateriale og passer til alle runde pools med en diameter på 5,5 m. Ved at benytte…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Swim & Fun Ground Cover 500 x 300 cm

Næste anbefaling er “Swim & Fun Ground Cover 500 x 300 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Swim & Fun Ground Cover 500 x 300 cm” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 433,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Swim & Fun bunddækken til swimmingpool 500 x 300 cmSwim & Fun bunddækken til swimmingpool. Bunddækkenet, der er lavet i et stærkt filtmateriale måler 5 x 3 meter.
Et bunddækken er med til at forlænge poolens levetid markant.Når du anvender et bunddækken u…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Swim & Fun Ground Cover Ø460 x 480 cm

 • Dagens pris: 511,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Størrelse: ø46

Produkt nummer 4 på vores “bunddækken-liste” er Swim & Fun Ground Cover Ø460 x 480 cm som du lige nu kan købe for 511,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk bunddækken, der måler på Ø:4,6 meter og som passer til pools i samme diameter.
Bunddækkenet er udført i stærkt filtmateriale, som forlænger poolens levetid.
Benyt altid et bunddækken under din pool. Dette er for at beskytte poolens inderdug (kald…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Swim & Fun Ground Cover 610 x 375 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Dette bunddækken (bund cover) er en effektiv måde, at beskytte poolens inderdug på, imod f.eks.
gennembrud fra små skarpe sten og rødder.
Det er fremstillet af et stærkt filtmateriale og passer til alle runde pools med en diameter på 6,1 x 3,75 m. Ved at…

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Swim & Fun bunddækken og poolcover sommer Ø550 cm

 • Dagens pris: 1715,- kr.
 • Fundet hos Frishop

Forhandlerens beskrivelse:
Swim & Fun bunddækken og poolcover sommer Ø550 cmSwim & Fun sommer poolcover samt bunddækken til runde pools med en diameter på Ø550 cm.Det praktiske bunddækken passer til swimmingpools med en diameter på Ø550 cm. Bunddækkenet er udført i stærkt filtmater…

Se hos Frishop ❯❯

7: Swim & Fun bunddækken og poolcover sommer Ø350 cm

 • Dagens pris: 1112,- kr.
 • Fundet hos Frishop
 • Størrelse: ø350

Forhandlerens beskrivelse:
Swim & Fun bunddækken og poolcover sommer Ø350 cmSwim & Fun sommer poolcover samt bunddækken til runde pools med en diameter på Ø350 cm.Det praktiske bunddækken passer til swimmingpools med en diameter på Ø350 cm. Bunddækkenet er udført i stærkt filtmater…

Se hos Frishop ❯❯

8: Bunddækken t/pool 9,15×4,70 m

Forhandlerens beskrivelse:
Dette bunddækken (bund cover) er en effektiv måde, at beskytte poolens inderdug på, imod f.eks.
gennembrud fra små skarpe sten og rødder.
Det er fremstillet af et stærkt filtmateriale og passer til alle runde pools med en diameter på 9,15 x 4,7 m. Ved at…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

9: Bunddækken t/pool 8,5 x 4 ,5 m

Sidste produkt på vores liste er Bunddækken t/pool 8,5 x 4 ,5 m som vi har fundet til 1328,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette bunddækken kan med fordel anvendes til at beskytte din pools inderdug (liner) mod små skarpe sten samt rødder og derved forlænge poolens levetid.
Coveret er produceret i et stærkt filtmateriale (200g pr.
m2) og passer til alle pools på 8,5 x 4 ,5m….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

5 grunde til også at købe et bunddækken, når du købe badebassin

Hvis du skal ud og købe badebassin, så er det meget vigtigt, at du har det rette udstyr hertil. Det er nemlig ikke bare sådan lige at have et badebassin. Det kræver heller ikke meget vedligeholdelse, men der er nogle forholdsregler, som det altid er godt at tage. Der er desværre alt for mange, der vælger at spare udgiften på et bunddækken, når de køber badebassin. Det kan være, du har overvejet det samme? Hvis det er tilfældet, så skal du virkelig læse med i denne artikel. Her kommer der nemlig 5 gode grunde til, hvorfor du også bør købe et bunddækken, når du er ude og købe badebassin.

Forlæng dit bassins levetid

Det er klart, at et badebassin ikke holder for evigt. Det kan dog godt holde i rigtig mange år, hvis man bare sørge for at passe godt på det. Det er f.eks. vigtigt, at man sørger for at få renset vandet engang imellem. Dette kan gøres med pumpe og filter. Det er normalt noget, som folk er meget opmærksomme på at købe, når de køber badebassin. Måske er det også fordi, at pumpen og filtret renser vandet, og det er noget, man gerne vil bruge penge på, fordi man ikke gider at have beskidt vand i sit badebassin. Hvis du gerne vil have, at dit badebassin skal holde i mange år, så er et bunddækken dog noget af det smarteste, du kan købe. Et bunddækken anbefales, uanset om du har en nedgravet eller fritstående pool, så det skal du altså ikke bekymre dig om. Når man lægger et bunddækken i bunden af sit badebassin, så sørger man for at beskytte bunden for eventuelle skarpe objekter, der kan bane sig vej gennem materialet over tid.

Undgå reparation

At man gerne vil undgå, at ens badebassin skal repareres, er også en rigtig god grund til at købe et bunddækken. Det er altid irriterende, når noget man er glad for går i stykker. Derfor er det klart bedst, hvis du sørger for at sikre badebassinet fra start af, så dette ikke sker. Det koster naturligvis også penge at få repareret sit badebassin, og i nogle tilfælde bliver man måske nødt til at købe et helt nyt. Du kan spare disse penge, hvis du bare i stedet for bruger lidt penge på et bunddækken til at starte med.

Godt hvis du har børn

Hvis du har børn, så er det endnu vigtigere, at du sørger for at have bunddækken i dit badebassin. Det er naturligvis altid en god idé, men det bliver lige dét vigtigere, når der er børn involveret. Det er ikke fordi, at børn bare ødelægger alt, men børn har måske en tendens til at lege mere vildt, end voksne har. Når du forestiller dig at bruge dit bassin, så forestiller du dig nok noget i retning af, at du læner dig tilbage, mens du sipper til en dejlig drink. Når børn forestiller sig at bruge et badebassin, så handler det nok mere om, hvilke fede lege man kan lege deri. Du leger nok ikke så tit vandmonstre med dine veninder, og derfor bliver det også mindre vildt.

Ro i maven og vand i haven

Det er altid bedst at tage det valg, der giver en mest ro i maven. Nu hvor du ved, hvilke risici der er ved at droppe bunddækken, så kan det godt være, du vil være helt nervøs ved tanken om at have et badebassin uden bunddækken. Det er sådan set meget fint, hvis det er dér, du er kommet til. Det er nemlig lidt det, som denne artikel har forsøgt at få dig hen imod. Hvis du vælger også at købe et bunddækken, når du køber badebassin, så kan du altså bruge det uden at være nervøs. Du kan også med fordel lade dine børn bruge det, uden at du skal sidde og bekymre dig om, hvorvidt de nu leger for vildt.

Hav altid udstyr klar

Det er generelt en god hovedregel, når man køber noget nyt, at man skal sørge for at finde ud af, om man bør købe noget ekstra udstyr til det. Man kan tilføje samme princip, når man skal købe et badebassin. Du køber ikke rigtigt helt ”hele pakken”, hvis du bare nøjes med at købe et badebassin uden noget udstyr. Uden noget udstyr ville der ikke gå lang tid, før du ikke længere kunne bruge dit badebassin. Udstyr er altså vigtigt. Og det udstyr, der sørger for, at dit produkt får en forlænget levetid, det er altså lige så vigtigt, som det produkt, der sørger for, at vandet er rent i dit bassin. Det er jo lige noget, du kan tænke over, når du skal ud og købe dit nye badebassin. Held og lykke med dit nye bassin!