Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde baby badebassin. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle baby badebassin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Konges Sløjd Badebassin Baby Kubi

Første anbefaling på listen er fra mærket Konges Sløjd.

Det bedste tilbud på “Konges Sløjd Badebassin Baby Kubi” vi har fundet er hos Luksusbaby Danmark hvor prisen lige nu er 449,-

Forhandlerens beskrivelse:
Skønt og sjovt lille badebassin.
Perfekt til de mindre børn når de skal en tur i poolen.
Der er de fineste dinosaurer på og flotte detaljer.
Derudover er der en praktisk skygge på, så børnene ikke bliver solbrændt.
Så bliver det da ikke sjovere at bade i…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Konges Sløjd Badebassin Baby Mon Amour

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Konges Sløjd Badebassin Baby Mon Amour til kun 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skønt og sjovt lille badebassin.
Perfekt til de mindre børn når de skal en tur i poolen.
Der er de fineste hjerter på og flotte detaljer.
Derudover er der en praktisk skygge på, så børnene ikke bliver solbrændt.
Så bliver det da ikke sjovere at bade i hav…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: Intex Mushroom Baby Pool 45L 102X89 Cm.

  • Dagens pris: 133,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Intex

Næste anbefaling er “Intex Mushroom Baby Pool 45L 102X89 Cm.”.

Dagens bedste tilbud på “Intex Mushroom Baby Pool 45L 102X89 Cm.” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 133,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sød, oppustelig 35 L.
babypool med farvestrålende tag formet som en fluesvamp.
Poolen tilbyder den perfekte blanding af vandpjask i haven og skygge for den skarpe sol. Den bløde, oppustelige bund sørger for, at baby sidder trygt og behageligt.
Poolen måle…

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Intex Baby Pool 3-Ring Sunset Glow

  • Dagens pris: 72,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Intex

Produkt nummer 4 på vores “baby badebassin-liste” er Intex Baby Pool 3-Ring Sunset Glow som du lige nu kan købe for 72,- hos Proshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Den perfekte måde at bruge en varm sommerdag på.
Denne INTEX babypool består af tre ringe i forskellige farver og en oppustelig, blød bund.
Poolen måler 86 x 25 cm og har en kapacitet på 56 liter.
Inkl. 1 reparationslap.
Fra 1 -3 år – dog under opsyn af e…

Se hos Proshop.dk ❯❯

5: Badebassin fra Bestway – Andeby Baby pool (70x30cm)

  • Dagens pris: 90,- kr.
  • Fundet hos BabyGear.dk
  • Mærke: Bestway

Sidste produkt på vores liste er Badebassin fra Bestway – Andeby Baby pool (70x30cm) som vi har fundet til 90,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vær klar til skønne sommerdage med et oppusteligt badebassin fra Bestway.
Hvis du har små børn der trænger til at blive kølet ned i sommervarmen, er bassinet helt perfekt. Bassinet er…

Se hos BabyGear.dk ❯❯

Dyreste Baby Badebassin på listen er Konges Sløjd Badebassin Baby Kubi fra Luksusbaby Danmark med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Baby Badebassin er Intex Baby Pool 3-Ring Sunset Glow som du kan købe for 72.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 377 kr.
Ovenstående Baby Badebassin data og priser er hentet fra 3 butikker (Luksusbaby Danmark, Proshop.dk, BabyGear.dk). Alle Baby Badebassin tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Baby Badebassin guides:

Fandt du ikke det rigtige Baby Badebassin blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Baby Badebassin:

Baby badebassin – 5 overvejelser inden du køber

Har du en baby, og har du også overvejet, om du skal have et baby badebassin til sommer? Der kan være flere gode grunde til, at man gerne vil have et bassin til sin baby. Det er dog vigtigt, at man har de rette overvejelser med i bagagen, inden man løber ud og køber et baby badebassin. I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvad du bør overveje, når du skal ud og købe et baby badebassin.

Hvilken størrelse skal det være?

Det er klart, at du skal overveje, hvilken størrelse du gerne vil have. Her skal du tænke på, hvor stor en have du har, og hvor meget du er klar på, at bassinet fylder deri. Derudover kan det også være fordelagtigt at overveje, om du tænker, der er andre, der kommer med deres babyer? Hvis du har veninder, der også har babyer, så kunne det jo godt være, de ville synes, det var fedt, hvis de kunne komme fordi din have og få nedkølet deres børn.

Husk solcremen!

Uanset om din baby skal sidde ude i bassinet længe eller bare for en kort stund, så er det meget vigtigt, at du huske solcremen! Babyer har en meget tynd hud, og de har meget sværere ved at holde til solen, end voksne mennesker har. Når de så skal i vand, så er det tilmed meget vigtigt, at du husker at anskaffe dig en solcreme, der er vandafvisende. Hvis du ikke sørger for dette, så betyder det, at solcremen kan komme af, og så er din baby ikke længere beskyttet.

Husk at vand kan være farligt

Det er klart, at vand ikke er helt ufarligt. Det er noget, som vi er vokset op med at få at vide, så det ved du sikkert godt. Det er helt forsvarligt og sikkert at bruge et baby badebassin til sin baby, men man skal huske at være meget vaks. Du skal naturligvis først og fremmest sørge for, at din baby ikke drukner. Derudover skal du også sørge for, at de ikke er for længe i vandet. Det kan godt være hårdt for huden at være længe i vand, og du har sikkert også før prøvet, hvordan din hud er begyndt at rynke efter længere tid. Det er vigtigt, at du ikke har din baby i vand i alt for lang tid. De fleste babyer elsker dog at lege med vand, så det kan godt være, at det ikke bliver så nemt at få hende eller ham op derfra.

Er det noget, du har prøvet før?

Hvis du aldrig har prøvet at kombinere din baby med vand, så kan det godt være en lidt skræmmende oplevelse. Det kan derfor være en god idé, hvis du kan komme til en form for babysvømning, inden du køber dit baby badebassin. Her har du også mulighed for at finde ud af, hvordan din baby reagerer på vandet. Det kan jo være, der er noget, som er rart at vide. Det kan også være, at din baby er allergisk over for klor. Så er det også noget, du finder ud af i svømmehallen. Det er heldigvis muligt at købe badebassinrens, som der ikke er klor i, så er det ikke noget, der skal holde dig tilbage, men det er rart at vide fra start.

Hvad skal det koste?

Det er klart, at der er forskellige priser for forskellige bassiner. Det kan godt hænge sådan sammen, at man får, hvad man betaler for. Det er dog ikke sikkert, at du føler, du har brug for et bassin i virkelig god kvalitet. Du kan jo helt selv bestemme, hvor mange penge du har lyst til at smide i projektet. Det bør dog nævnes, at du lige så godt kan købe en i god kvalitet, hvis det er en, du tror, du kommer til at bruge meget. Så er det nemlig meget rart at vide, at man har købt noget i god kvalitet, så man kan regne med, at det holder i mange år fremover. Hvis du passer godt på dit baby badebassin, så kan du nemlig have det i mange år. Det er ikke sikkert, det giver mening mere, når dine børn er ældre, men så er det jo også altid rart, hvis bassinet er intakt nok til, at man godt kan sælge det videre.