Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde bikini. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bikini tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smartwool Womens Merino 150 Bikini, Black

  • Farve: Sort
  • Materiale: Merino

Vores første anbefaling er “Smartwool Womens Merino 150 Bikini, Black” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Uldunderbukser til kvinder fra Smartwool Smartwool Womens Merino 150 Bikini er uldunderbukser til kvinder i blød merinould.
Underbukserne er med god pasform og elastik i kanten, så de ikke generer dig i lø bet af dagen. Smartwool Womens Merino 150 Bik…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Ladyshape Bikini Shaping Tool Brazilian – Hvid

  • Farve: Hvid

Vores anden anbefaling er “Ladyshape Bikini Shaping Tool Brazilian – Hvid” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Forkæl dig selv eller glæd din partner med en fræk intim overraskelse. Med den praktiske Bikini Shaping Tool Brazilian skabelon kan du nemt og effektivt trimme din kønsbehåring til en elegant og helt lige stribe. Skabelonen er lavet i blødt TPE, som føl…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Ladyshape Bikini Shaping Tool Triangle – Hvid

  • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “Ladyshape Bikini Shaping Tool Triangle – Hvid” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Find dit intime Bikini udtryk med Ladyshape Triangle.
Du kan nemt og sikkert trimme din kønsbehåring i en elegant trekant.  Skabelonen er fremstillet i blød TPE, som lægger sig tæt ind til venusbjerget.
For det bedste resultat anbefales det, at du f…

Tjek bedste pris ❯❯

4: TYR bikini bund til kvinder – Solid – Sort

  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er TYR bikini bund til kvinder – Solid – Sort som vi har fundet til 49,- hos Watery.dk.

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bikini i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bikini:

Dyreste Bikini på listen er Polo Ralph Lauren Girl Swimwear Bikini Blue Mu fra Luksusbaby Danmark med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Bikini er PASSIONATA LIZ BIKINI TOP P40E60 0CC (Green Blue, XS) som du kan købe for 11.38 hos Fashionfifteen.com. Forskellen på de to priser er 787.62 kr.
Ovenstående Bikini data og priser er hentet fra 27 butikker (Pro Outdoor, Sinful.dk, Watery.dk, Intersport DK, Luksusbaby Danmark, SMRS.dk, Helsebixen.dk, Coop.dk, Proshop.dk, Satana.dk, Med24, KingsQueens.dk, Altideals, Mulieres.dk, Klædeskabet.dk, Fashionfifteen.com, Netlingeri.dk, altlingeri, She is smart, PanzerScreen.dk, Performancegear.dk, Kids-world.dk, Simpelt.dk, MiniJacobi.dk, Frandeli, Parcellet, Curvii.dk). Alle Bikini tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bikini guides:

Fandt du ikke det rigtige Bikini blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bikini: