5 grunde til at købe et badebassin til børn

Sommervejret er på vej, og snart kan ungerne begynde at lege ude i haven. Selvom det kun er fantasien, der sætter grænser for et barns leg, er det alligevel lidt begrænset, hvor sjovt det bliver, når man leger i den samme have i ugevis. Du kan give dine børn den fedeste sommerferie med et badebassin.

1: Det bedste legetøj til sommerferien

Skolen er lukket, og børnene er derhjemme. De er vant til en hverdag, hvor de lærer en masse nye ting, som holder deres hjerne i gang. Hjernen kan fortsætte sin aktivitet med et badebassin, fordi det er et nyt legemiljø, som den skal vænne sig til.

Den skal finde på ideer til nye og sjove lege, hvor barnet kan lege alene eller med andre, og det er med til at holde hjernen i form. Der er ingen grund til at børnene skal gå og kede sig, bare fordi de ikke er i skole. Med et badebassin kan de holde sig aktive.

2: Inviter børnenes venner med

Der er ingen grund til, at børnene ikke må dele deres sjov med deres venner. Derfor er det en rigtig god idé at invitere deres venner forbi, så de kan lege sammen i vandet. Hvis du er venner med det andet barns forældre, kan I jo tage en kop kaffe sammen på terrassen, mens børnene leger.

Ellers skal du huske at fortælle det andet barns forældre, at du er der og holder øje med børnene, så de ved, at det er sikkert. Børn har trods alt brug for socialt samvær med andre børn for at opretholde og udvikle deres sociale evner, så selvfølgelig skal de have besøg henover sommerferien.

Dog behøver det ikke kun at være børnene, der leger i poolen. Du kan sagtens hoppe i vandet med dine børn, så I kan nyde det sammen. Børnene vil elske, at du interesserer dig for deres leg, og hvis du deltager i de lege, bliver du hurtigt dagens helt. Det vil også være sjovt og lærerigt for dig, og jeres familiære bånd vil blive styrket af samværet. Du er børnenes rollemodel og idol, så de vil blive ellevilde med det, hvis du viser entusiasme over for deres ideer.

3: Fysisk aktivitet for ungerne

I skolen bevæger børnene sig, og de er regelmæssigt med til forskellige fysiske aktiviteter. Det er ikke helt det samme, når man er derhjemme. De fleste børn forbinder hjemmet med afslapning, så når sommerferien er ankommet, vil mange af dem allerhelst lave ingenting. Men med et badebassin til haven vil børnene komme udenfor, og de vil bevæge sig og være aktive igen. Det er super vigtigt at holde sig i gang allerede som barn, så et badebassin er den perfekte form for motivation til motion. Og køber du et par badebolde, nogle badedyr og måske et par dykkerbriller er der leg i lang tid fremover.

4: Gør haven til en legeplads

Selvfølgelig skal dit hjem være flot og behageligt for dig at være i, men det er også dine børns hjem, og derfor skal børnene også have lov til at fylde. De fleste voksne synes måske ikke, at et badebassin pynter i haven, men det handler ikke om at pynte; det handler om at børnene får mulighed for at lege og have det sjovt. Børn skal jo ikke bare sidde stille og lave ingenting, og med en pool i baghaven kan børnene se, at du gerne vil prioritere dem og lade dem hygge sig.

5: Simpel at sætte frem

Et badebassin til haven er designet på en måde, der gør, at det er nemt at sætte op og tage ned igen. Selvfølgelig kommer det lidt an på hvilken type, som du har anskaffet dig, men med en brugsanvisning og lidt gåpåmod klarer du snildt den opgave.

Nogle bassiner er lavet til at stå ude hele sommeren, hvoraf andre er lavet til at stå fremme i kun et par dage. De sidstnævnte er derfor ofte lidt simplere at pakke op og pakke ned, og de kan tages væk, hvis du for eksempel holder en grillaften for dine venner, hvor badebassinet ikke skal i brug. Den anden type kan være en anelse mere kompleks, men til gengæld skal du kun fylde vand i den én gang.

De simple badebassiner kommer oftest ikke med nogle rensende værktøjer, fordi det ikke er meningen, at de skal have det samme vand i sig i ugevis. Den anden type badebassin er ofte større, og den store vandmængde gør, at det kan blive dyrt, hvis de skal fyldes gang på gang.

Derfor kan du få klor og en rensende pumpe med til den type bassin, så du undgår alger og snavs i vandet. Det gør det nemt at holde bassinet rent. Ser du nogle større stykker snavs, såsom blade og grene, kan det nemt fjernes med et net.

Sjov for børnene og for dig

Giv dine børn minder for livet med et badebassin til haven. Sommerferien bliver uforglemmelig, når de kan tilbringe deres dage i poolen med sjov og spas. Undgå hede, kedsomhed og trælse eftermiddage, og nyd i stedet for en sommer fyldt med latter, aktivitet og fest.

Menu
Top