5 grunde til at et oppusteligt badebassin bliver sommerens bedste investering

Er du klar til sol og sommer? Det gode vejr har sat kurs mod Danmark, og inden vi har set os om, skinner solen på os og giver os fregner. Det er lækkert at ligge og stege i solen, men det kan også blive kedeligt, hvis det er det eneste, man laver. Du kan gøre din have sjovere at tilbringe tid i med et badebassin.

1: Hjælper med at køle jer ned

Selvom Danmark ikke er kendt for sin sommerhede, har vi alligevel dage, hvor varmen presser sig på. I sådanne omstændigheder er det super lækkert med en pool, hvor man kan køle af i det behagelige vand. Hedeslag er aldrig sjovt, så det kan være super gavnligt med et bassin, hvor man hurtigt kan komme af med varmen. Det er især i de seneste år, at den danske sommer er blevet varmere, så du skal huske at passe på dig selv, når sommerheden står for døren.

Badebassinet er desuden perfekt til den dag, hvor du er alene hjemme. Måske er dine børn på besøg hos nogle andre og din partner er hos en ven, og du har huset og haven for dig selv. Så kan du lave lige det, der passer dig. Du kan tilbringe hele dagen med at slikke sol, hoppe i poolen for at køle ned, og slikke sol igen. På den måde får du mulighed for at nyde vandet i ro og fred, hvor du ikke behøver at dele det med nogen.

2: Lad børnene lege

Et badebassin er perfekt til børnenes leg. Så længe du, eller en anden voksen, er til stede til at holde øje med børnene, er det helt sikkert for dem at plaske rundt sammen. Som barn har man brug for nye oplevelser og lege for at udvikle hjernen, så et badebassin er en super god mulighed for at finde på gode ideer til nye lege. Det kan godt blive kedeligt at skulle lege i den samme have i ugevis, men med et badebassin blive mulighederne for sjov og spas pludselig uendelige, især hvis du investerer i et badedyr eller et par gode dykkerbriller.

Dog er et badebassin ikke kun sjovt for børnene; det kan også være sjovt for dig og dine venner. Du kan for eksempel holde grillaften med vennerne på terrassen, og tage en dukkert i poolen efter maden er pakket væk igen. Det er rart at slappe af, plaske rundt og være lidt barnlige igen, selvom man sådan set er voksne mennesker. Det kan gøre dig tættere med dine venner, og det vil være en aften, I altid vil kunne huske. Det kan måske endda blive en tradition, som I kan holde fast i sammen.

3: Fysisk aktivitet i ferien

Når man er vant til en travl hverdag, kan det være super fristende at bruge sin ferie på at lave ingenting. Dog er det en dum idé at sygne hen på den måde; din krop har brug for at bevæge sig. Med et badebassin kan du lave forskellige øvelser i vandet, som kan holde din krop i gang. Fysisk aktivitet er godt både for dine muskler, din led og din hjerne, så du skal endelig ikke undervurdere effekten af det. Motion og træning er nødvendigt for den sunde livsstil, og et badebassin er med til at gøre det lidt sjovere.

4: Hold en fed havefest

Er du typen, der godt kan lide at feste? Så er det da en helt oplagt mulighed at arrangere et pool party! Inviter nogle gæster på besøg, hop i badebukserne og spring i vandet. Du kan eventuelt stille et bord op ved siden af poolen, hvor man kan stille sine drinks, så de nemt kan nås, imens man er i vandet. Du og dine gæster skal nyde sommeren, imens den er her, og en havefest er den perfekte måde at gøre det på. Hav det sjovt sammen, mærk varmen, og nyd en drink i dit eget badebassin.

5: Sæt selv bassinet op

Oppustelige badebassiner er designet, så de er nemme for dig at sætte op. Det er super simpelt, og det tager ingen tid, så længe du har en elektrisk pumpe til at puste bassinet op. Det varierer selvfølgelig lidt fra bassin til bassin, et lille badebassin fra Filibabba kan du nemt selv puste op, men et klassisk stort bassin vil ofte have en oppustelig kant, som holder sig oppe, så du trygt kan plaske rundt i vandet.

Nyd det varme sommervejr

Det gælder om at nyde sommeren, imens den er her, og det kan man bedst, når man har en skøn pool at ligge og dase i. Undgå en kedelig sommer, og hav en fest hele ferien med et oppusteligt badebassin.

Menu
Top