5 gode grunde til at et badebassin med tag er det rigtige køb

Overvejer du også at købe et badebassin til sommer? Det er en rigtig god investering, og det er sikkert også et køb, du kommer til at blive rigtig glad for. Det er dog vigtigt, at du sørger for at have det rette udstyr, når du køber et badebassin.

Det er f.eks. både vigtigt, at du har pumpe og filter, at du husker at tjekke PH-værdien jævnligt, og at du putter pool klor i. Men det kan også være meget smart, hvis du vælger at få et badebassin med tag. Det kan du læse mere om i denne artikel.

1) Der kommer ikke skidt i vandet

Det er lækkert at have et badebassin med tag, fordi man så er sikker på, at der ikke kommer en masse skidt deri. Når det f.eks. regner eller blæser, så kan vejret sørge for, at der kommer en masse skidt og snavs i dit badebassin. Det kan også være, at der er små kryb, der finder vejen til dit badebassin og drukner deri. Så kan du starte din dag med at stå og spille små døde insekter ud af dit badebassin. Det er ikke så lækkert, vel? Så er det alligevel meget smartere, hvis man i stedet for havde et badebassin med tag over, eller har købt en poolskærm.

2) Du kan bruge dit badebassin i alt vejr

Selvom det regner, så kan det jo godt være varmt udenfor. Man kan godt have lyst til at bruge sit badebassin, selvom vejret ikke helt er til det. Det er alligevel nok de færreste, der ville vælge at sætte sig i et badebassin, hvis det skulle regne på dem imens. Her er det smart, hvis man vælger at købe et badebassin med tag eller et pooltelt, for så giver man nemlig sig selv muligheden for at bruge sit badebassin i alt slags vejr.

Det regner også meget i Danmark, og derfor kan det være rart at sikre sig selv denne mulighed. Så begrænser du ikke dig selv, og du skal ikke konstant tjekke vejrudsigten for at se, om du kan komme i dit badebassin i dag. På denne måde kan du helt selv vælge, hvornår du vil i dit bassin. Hvis du tilmed har varme i dit vand, så kan du også bruge dit badebassin, når det er koldt udenfor. Så er du altså helgarderet. Det er jo lige noget, du kan overveje.

3) Badebassinet er altid klar til brug - lækkert vand

Det er klart, at man ikke har lyst til at bade i noget vand, der ser ulækkert ud. Vandet i et badebassin kan hurtigt komme til at have en masse skidt og snavs i sig, hvis man ikke har tag på. Det er klart, at pumpen og filteret kan tage de små partikler og de mindre stykker snavs, og har du en pool rengøringsrobot kørende tager den også en del, men hvis der f.eks. er faldet en gren ned i dit badebassin, så er det jo ikke lige noget, pumpen kan klare.

Du kan også skåne din pumpe mere, hvis du vælger et badebassin med tag eller har et poolovertræk på når du ikke bruger bassinnet.. Her skal pumpen og filteret nemlig ikke sortere så meget skidt fra, fordi taget også hjælper med det. Det er lækkert, at man med et badebassin med tag altid har muligheden for at hoppe i vandet, fordi der ikke er noget skidt i. Du skal naturligvis stadig altid holde øje med PH-værdien i dit vand, men taget hjælper altså også en del.

4) Gør det lettest for dig selv

Det er altid rart, hvis man kan vælge en mulighed, der gør livet lidt nemmere for en på den ene eller anden måde. Når det kommer til at vælge badebassin og tilbehør dertil, så gør du det klart nemmest for dig selv, hvis du vælger at få et badebassin med tag på. Det betyder nemlig, at du skal fiske betydelige færre ting op af dit badebassin, og det betyder også, at dit badebassin næsten altid er klart til brug. Det er jo også helt sådan, det skal være.

5) Få altid det bedste udstyr

Når du skal købe et nyt produkt, så kan man godt argumentere for, at dette produkt bliver bedre i forhold til, hvilket udstyr du køber dertil. At have et tag til sit badebassin kan jo faktisk lidt sammenlignes med, hvis man har en bil, som man får lavet soltag eller andet udstyr på. Når man først har et produkt, så kan man altid gøre det bedre ved at købe det rette udstyr. Der er som sagt andre ting, der også er vigtige at have til et badebassin, men når det kommer til tag, så er det ikke noget, som alle lige tænker på at få købt med. Folk er gode til at købe klor, pumpe og filter, men det kan jo være, du lige skal opgradere dét ekstra og så få et tag til dit badebassin.

Menu
Top