Bedste Vandpark - se top 1

blandt 1 vandpark
Udsalg - spar 32 % Turbo Splach Vandborg

Fundet hos Eurotoys og 2 andre - spar 1.740 kr.

Turbo Splach Vandborg

2.349 kr. 3499 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Turbo Splach Vandborg:

Denne Bestway H2OGO-vandrutsjebane Turbo Splash Water Zone-Mega Water Park 53301 kan omdanne din have til et svømmeland for børn. De vil have masser af sjov sammen med deres venner i haven i løbet af sommeren. Denne vandpark, som er lavet af holdbart og farverigt PVC-beklædt polyestermateriale, er robust og holdbar. Legecenteret er nemt at opstille med den inkluderede, robuste blæser. Det store poolområde giver rigelig plads, hvor du og dine venner kan lege. Spanden hælder vand ud på tilfældig vis for en gennemblødt overraskelse, hvilket også holder rutsjebanen glat for ekstra sjove rutsjeture. En vandblæser er fastgjort til vandparken, så du kan sprøjte vand på dine venner. Den kommer med en kraftig reparationslap. Farve: Flerfarvet Materiale: PVC-beklædt stof Mål: 365 x 320 x 270 cm (L x B x H) Blæser: 220-240 V~ Med en spand Vandblæser er fastgjort Kommer med et stort poolområde Klatrevæg med 3 håndtag og 5 fodtrin Sikkert trådnet omgiver tårnets top Sidenet til skoopbevaring KUN designet til udendørsbrug Pakken indeholder: 1 x vandrutsjebane med pool 1 x blæser 1 x vandsprøjteslange 1 x ankertaske 1 x opbevaringstaske 2 x blæserpløk 8 x hoppeborgspløk 1 x kraftigt reparationssæt Bestway varenummer: 53301 Stof: PVC: 100%...

    Mærke
  • Bestway
Se hos billigste forhandler


5 grunde til at købe en oppustelig vandpark

Den danske sommer er skøn, især hvis man har nogle gode aktiviteter. Hvis man har børn, er det især vigtigt at finde på nogle aktiviteter i løbet af sommeren, for at nyde det danske sommervejr. Børn elsker at lege med vand, og det vil være et hit med en oppustelig vandpark til sommerens varme dage. Læs her 5 gode grunde til at dine børn vil elske, hvis du køber en oppustelig vandpark.

1. Sjove lege med vand

Børn elsker at lege med vand. Om dit barn er en ægte vandhund eller bare godt kan lide at være i vandet, er der massere muligheder for leg. Lad børnene pjaske rundt i vandet med deres venner eller naboen. Med dette køb er du sikret en masse sjov leg til børnene i det danske sommervejr.

2. Aktivitet til mange timer

Med en oppustelig vandpark har du på få minutter aktiviteter til mange timer. Vandparken kan bruges hele sommeren af ungerne, mens du nyder at se dem have det sjovt. Vandparken kan bruges hele sæsonen og gemmes ned igen til næste år.

Børnene vil elske at have en vandpark de kan lege på. Når du har dit eget lille vandland i haven, skal børnene nok finde på en masse lege. En vandpark er et sikkert hit blandt børnene i lang tid.

3. Nem løsning for alle

Da den er hurtig at puste op, er det nemt for både børn og voksne. Når det er varmt og det kunne være rart med noget vand at pjaske rundt i, er det derfor en hurtig løsning. Med en vandpark i baghaven slipper man for stress og jag ved at skulle til stranden, men kan i stedet på et par minutter få et lille vandland i haven.

4. Mange muligheder for leg

En oppustelig vandpark giver mange muligheder for leg, da børnene både kan lege i det lille bassin med vand, de kan klatre på vandparken eller rutsje ned.

Ønsker man at tilføje yderligere aktiviteter, kan vandparken suppleres med vandpistoler, hvis det ikke allerede hører med til bassinet. Med vandpistoler eller vandballoner er der hurtigt startet en vandkamp i haven. Måske er vandparken for lille til de voksne, men til vandkamp kan hele familien være med.

5. Nedkøling i sommervarmen

Når solen står højt og sommervarmen virkelig har indtaget landet, kan det være rart at komme i badetøjet. Med en vandpark, er det muligt at børnene kan blive kølet ned af vandet samtidig med at de har det sjovt. Ligesom voksne elsker børn at komme i vandet, og i vandparken er der plads til, at man kan sidde og nyde det dejlige vand.

Måske du kan få lov at være med i børnenes leg og afhængig af størrelsen på vandparken, kan du være med i bassinet eller soppe med tæerne. Finder i vandpistolerne frem er det selvfølgelig ikke sikkert, at du får lov at sidde stille. Vandparken kan give smil på læberne hos både børn og voksne og give mange timers god underholdning.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top