Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde vandgevær. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vandgevær tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nerf – Supersoaker Twister Vandgevær (F3884)

 • Dagens pris: 222,- kr.
 • Fundet hos Coolshop.dk
 • Mærke: Nerf

Første anbefaling på listen er fra mærket Nerf.

Det bedste tilbud på “Nerf – Supersoaker Twister Vandgevær (F3884)” vi har fundet er hos Coolshop.dk hvor prisen lige nu er 222,-

Forhandlerens beskrivelse:
Er du klar til Nerf Gun-kamp med dine venner og familie? Denne megafede Nerf Gun, produceret af Hasbro, har navnet "Super Soaker".
Den skal fyldes op med vand i bægeret.
Når du pumper…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

2: Nerf – Supersoaker Vandgevær Hydro Frenzy (F3891)

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • Fundet hos Coolshop.dk
 • Mærke: Nerf

Anden anbefaling har vi fundet hos Coolshop.dk, hvor du kan købe Nerf – Supersoaker Vandgevær Hydro Frenzy (F3891) til kun 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Nerf-vandgevær er designet med en justerbar åbning, så du kan ændre måden, hvorpå vandet skyder ud! Varier din vandkamp vha.
pistolens dyse, således at den både kan skyde med bredde og…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

3: Bunch O Balloons – Soaker Vandgevær m/100 Vandballoner

Næste anbefaling er “Bunch O Balloons – Soaker Vandgevær m/100 Vandballoner”.

Dagens bedste tilbud på “Bunch O Balloons – Soaker Vandgevær m/100 Vandballoner” har vi fundet hos Coolshop.dk hvor prisen lige nu er 173,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tag dine vandkampe til et nyt niveau og glæd dig til masser af grin! Den smarte pumpe er skabt til at fylde vandballon op på rekordtid.
Ved at bruge pumpen har du hele tiden vand ved din side, og du…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

4: X-shot vandgevær – Fast Fill Blaster – Large

 • Dagens pris: 170,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 199.95, nu kun 170,95.
  Du sparer 29 kr. / 14 %
 • Fundet hos Coop.dk

Produkt nummer 4 på vores “vandgevær-liste” er X-shot vandgevær – Fast Fill Blaster – Large som du lige nu kan købe for 170,95 hos Coop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Spild ikke tiden på opladning – med Fast-Fill funktionen kan du fylde X-shot vandgeværet på blot 2 sekunder og være tilbage i vandkampen lynhurtigt – sådan vinder du kampen mod venner og familie!…

Se hos Coop.dk ❯❯

6: Play>it Vandgevær 300 ml

Sidste produkt på vores liste er Play>it Vandgevær 300 ml som vi har fundet til 39,95 hos Bolig & Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt forhindringer op og få gang i en klassisk vandkamp Stil jer på række på asfalten for at kæmpe om, hvem af jer, der kan skyde allerlængst med vandpistolen.
Brug vandpistolen til lidt kærlig drilleri, og skyd efter dine søskende og forældre i varmen.
Fi…

Se hos Bolig & Haven ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vandgevær i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vandgevær:

Dyreste Vandgevær på listen er Nerf – Supersoaker Twister Vandgevær (F3884) fra Coolshop.dk med en pris på 222.00. Billigste udvalgte Vandgevær er Vandgevær med pumpe som du kan købe for 39.00 hos Børn i balance. Forskellen på de to priser er 183 kr. – de 6 Vandgevær vi har fundet koster i gennemsnit 140.65 kr.
Ovenstående Vandgevær data og priser er hentet fra 6 butikker (Coolshop.dk, Gucca.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Børn i balance, Bolig & Haven). Alle Vandgevær tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandgevær guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandgevær blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandgevær: