Bedste Pool Rengøringsrobot - se top 1

blandt 1 pool rengøringsrobot
Bestway rengøringsrobot til pool Flowclear Aquatronix 58482

Fundet hos VidaXL DK

Bestway rengøringsrobot til pool Flowclear Aquatronix 58482

2.675 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Bestway rengøringsrobot til pool Flowclear Aquatronix 58482:

Aquatronix er Bestways 58482-robot til poolrengøring, som vil gøre dit beskidte arbejde af sig selv med det formål at holde poolen ren og intakt. Denne 58482 robotstøvsuger fra Bestway er ledningsfri og har en lang række bevægelser, og den er kompatibel med enhver fladbundet pool. Proceduren kunne ikke være nemmere: Robotten styres med en enkel tænd/sluk-knap. De integrerede sensorer gør det muligt for Bestway 58482 Aquatronix at påbegynde rengøringen, så snart den placeres i vand, og slukke, når den er oppe af vandet, så dens motor holder længere. Låseklemmerne gør vedligeholdelse og rengøring nemt - du skal blot åbne beholderen og fjerne snavs og affald fra det rustfrie stålfilter. Beholderen i denne Bestway 58482 automatiske robotstøvsuger kan rumme op til 4,5 liter snavs, før den skal tømmes. Takket være retningsstrålen vil du kunne fjerne snavs og partikler op til 2700 l/t. (710 gal/t.). Den justérbare hjulakse og de aftagelige stødfangere giver dig mulighed for at tilpasse din robot, så den kan bruges til enhver form for type og størrelse pool. Derudover har Aquatronix et praktisk håndtag, en LED-lampe til brug i mørke og tilbehør til at løfte robotten ud af poolen uden selv at gå i vandet. Ledningsfri Indbygget, genopladeligt, holdbart lithiumbatteri Genopladningstid: 5-6 timer Brugstid: 90 minutter Filterkapacitet: 4,5 l Ideel til pools op til 45m² Ideel til gennemstrømningshastighed: 2700 l/t. Bevægelseshastighed: 1000 m/t. Ledningsfrit design giver optimal rækkevidde Indbygget vandsensor til beskyttelse af motor Vægt: 6,5 kg Bestway varenummer: 58482...

    Mærke
  • Bestway
Se hos billigste forhandler


5 grunde til at en rengøringsrobot til pool bliver sommerens bedste køb for dig

Har du også overvejet, om du skal købe noget nyt, når det bliver sommer? Der er masser af lækkert udstyr, man kan købe for, at det bliver en bedre sommer. Det er jo heller ikke sikkert, at det bliver så nemt at komme ud af Danmark med Corona lige nu, og derfor kan det godt være, at man i stedet for skal tænke på, hvordan man kan skabe en fed sommer derhjemme. Hvis det også er nogle af de samme tanker, som du har haft, så kan det være, du skal forkæle dig selv med en sommerpool. Det er virkelig lækkert at have en pool, når det bliver sommer. Det er også meget rart, hvis det er let at gøre den ren. Du kan heldigvis gøre det nemmere for dig selv ved at investere i en rengøringsrobot til din pool. Det er helt sikkert et køb, som du ikke kommer til at fortryde. Hvorfor mon ikke det? Det kan du læse mere om i denne artikel!

Du har altid et sted at køle ned

Hvis vi får en lige så varm sommer, som vi havde sidste år, så kan du godt regne med, at der kommer hedebølge. Når det er så varmt udenfor, så er det næsten umuligt at få lavet noget. Når det er så varmt, så er det i hvert fald ikke lige dér, at man f.eks. går i gang med at ordne haven. Man har det faktisk næsten sådan, at man ikke kan lave noget. Når vejret alligevel er sådan, så kan det være, du skal have en sommerpool, hvor du kan køle dig selv ned. Det er klart, at du ikke gider at gå ned i en pool, der er beskidt, og derfor er det smart, at du kan bruge din rengøringsrobot jævnligt, så du altid har en pool, der er klar til at blive brugt.

Du skal tage færre ture til stranden eller søen

Når du har en rengøringsrobot til din pool, og den derfor også altid er klar til brug, så betyder det også, at du kan nøjes med færre ture til stranden i år. En strandtur kan naturligvis også være meget hyggeligt, og det er ikke fordi, det er noget, du skal stoppe med, hvis du får en sommerpool. Det kan dog godt være, at du ikke behøves at tage af sted lige så ofte, og det kan jo også være meget rart. Det er nemlig altid lidt af en udflugt, når man skal ud og bade. Der er så meget, man skal sørge for at have med. Du kan altid tage til stranden, når du har lyst og så blive hjemme i haven, når du kan mærke, at du bare har brug for noget vand.

Gør det let for dig selv

Det er klart, at det aldrig er sjovt at gøre rent. Det er mere bare noget, man gør, fordi man føler, man bliver nødt til det. Det er jo heller ikke så fedt at gå rundt i et beskidt hus, vel? Det er lidt det samme med en sommerpool. Det er ikke så sjovt at gøre den rent, men man gør det gerne, hvis man vil bruge den. Kunne det ikke være fedt, hvis din pool kunne blev ren uden, at det blev besværligt for dig? Det er faktisk netop dette, der er muligt, hvis du køber en rengøringsrobot til din pool til sommer. Det er klart med denne metode, at du lettest muligt får en ren sommerpool, der står klar til brug.

Det går hurtigt

Ikke nok med at det er nemmere at bruge en rengøringsrobot, når man skal rengøre pool. Det er også langt hurtigere, end hvis du selv skulle gøre det manuelt. I gamle dage hvor det kun var de helt rige, der havde pool, der var det almindeligt, at man havde en ”pool-boy”, som kom og rensede ens pool.

God underholdning

Den sidste grund, der skal nævnes, er, at en sommerpool bare er rigtig god underholdning. Hvis det er en varm sommerdag, og man ikke lige ved, hvad man skal lave, så har man altid mulighed for lige at tage en slapper i poolen. Når man har en pool, så er det også meget vigtigt, at man sørger for at vedligeholde den. Det kræver heldigvis ikke særlig meget at vedligeholde en pool, og du får helt sikkert mere underholdning end pligter ud af at have en sommerpool. Du kan altid vælge at tilkøbe en rengøringsrobot til din sommerpool, så den nemt kan rense poolen, mens I f.eks. er afsted eller ikke lige skal bruge den. Derudover kan det være en god idé at komme klor i vandet nogle gange samt tjekke PH-værdien.

Den endelige afgørelse: Skal du have en pool?

Nu hvor du har læst, hvor mange gode grunde der er til at få en sommerpool, og hvor let det kan blive med rengøring, hvis du også får en rengøringsrobot, så kan det være, du selv har rykket dig lidt tættere på tanken om at købe en? Hvis du ender med at købe en, så er der i hvert fald en god chance for, at det ikke er noget, du kommer til at fortryde. Held og lykke med din nye sommerpool - og rigtig god sommer!

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top