Badebassin.dk: Find blandt 6525 Produkter | 44 Kategorier | 138 Brands | 135 Forhandlere

Bedste Pool Klor: Se top 4

(Opdateret oktober 2023)

Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde pool klor. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 4 pool klor

  De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på pool klor | ✅ Pool klor-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 4 bedste pool klor

  Her kan du se hele vores liste over de bedste pool klor som du kan finde lige nu.

  1: Swim & Fun Pool Startsæt Klor

  Swim & Fun Pool Startsæt Klor

  Hvorfor vælge Swim & Fun Pool Startsæt Klor?

  Med et Pool Start-Set er du sikker på at komme godt i gang med badesæsonen. Sættet indeholder Klor Starter til desinfektion af vandet, og Test Strips til nemt at teste pH og klor niveauet. pH-Plus og pH-Minus bruges til at justere pH-niveauet, og KlarPool

  2: Activ Pool Klor Quick 1 kg

  Activ Pool Klor Quick 1 kg

  Hvorfor vælge Activ Pool Klor Quick 1 kg?

  Activ Pool Klor Quick anvendes til desinfektion af poolvand. Sikker desinfektion af badevandet i pools med høj aktivitet opnås ved at opretholde et klorindhold på 1-3 mg/l og en pH værdi mellem 7,0-7,4. Kontrollér og justér regelmæssigt klor og pH-niveaue

  3: Activ Pool Klor LongTabs 20G 1 kg

  Activ Pool Klor LongTabs 20G 1 kg

  Hvorfor vælge Activ Pool Klor LongTabs 20G 1 kg?

  Activ Pool Klor LongTabs 20g benyttes til pools under 15 m3 og er velegnet som ugetabletter, da kloren frigives langsomt til vandet. Benyttes derfor til den løbende vedligeholdelse af pool vandets renhed. Klorindhold: 90%.

  4: Activ Pool Klor Quick Tabs 1 kg

  Activ Pool Klor Quick Tabs 1 kg

  Hvorfor vælge Activ Pool Klor Quick Tabs 1 kg?

  Til desinfektion af poolvand. Sikker desinfektion af badevandet opnås ved at opretholde et klorindhold på 1-3 mg/l og en pH værdi mellem 7,0-7,4. Kontrollér og justér regelmæssigt klor og pH-niveauet. 

  Husk klor til dit badebassin eller pool! Her er 5 gode grunde til hvorfor!

  Hvis du har et badebassin derhjemme, så er det alfa og omega, at du sørger for at passe godt på det. Der er forskellige udstyr, man skal have derhjemme for at have godt styr på sit badebassin. Det er f.eks. vigtigt, at du har en pumpe og et filter, der kan rense. Det er også en meget god idé at have et bunddække, så der ikke er skarpe objekter, der borer sig igennem bunden. Men der er også noget andet, som det er meget vigtigt, at man husker. Det er, at man skal putte klor i sit badebassin. Hvorfor skal man egentlig det? Det kan du læse mere om i denne artikel. Så glemmer du forhåbentlig aldrig at putte klor i dit badebassin igen!

  PH-værdien skal være i orden

  Når man har et badebassin, så er det vigtigt, at den har den rette PH-værdi. Dette er vigtigt, fordi det forhindrer bakterier i at sprede sig. Når du skal tjekke, hvordan PH-værdien i dit badebassin er, så skal du bruge en PH-stav, som du putter ned i vandet, hvor du efterfølgende kan læse resultatet på. Det er vigtigt, at vandet har den rette klorværdi, og dette har den, hvis PH-niveauet ligger mellem 7,0 og 7,6. Dette er nemlig hverken for basisk eller for surt, og derfor er det den perfekte PH-værdi at bade i for mennesker.

  PH-værdien kan blive for lav uden klor

  Det kan faktisk være decideret skadeligt at være i vand, som har den forkert PH-værdi, fordi der er for meget eller lidt klor i vandet. Man skal sørge for, at der er en god PH-værdi, fordi vandet eller kan være skadeligt for dem, der bruger badebassinet. Hvis man f.eks. bader i noget vand, der har en for lav PH-værdi, så betyder det, at man har ”surt vand”. Dette kan opføre sig aggressivt mod badebassinets andet udstyr, som f.eks. pumpen og filtret. Derudover kan surt vand være generende for øjne og slimhinder. Det er altså hverken rart for dig eller dit badebassin, hvis vandet er for surt.

  PH-værdien kan blive for høj uden klor

  Står man derimod med det modsatte problem, og har noget vand med en for høj PH-værdi, så betyder det, at vandet kan blive lidt sæbeagtigt. Det betyder også, at kloren virker mindre effektivt. Hvis du tjekker dit vand, og du finder ud af, at PH-værdi er 8,6, så skal indholdet af klor faktisk fordobles! Så er det er altså ikke helt ligegyldigt, at du holder øje med, hvordan det står til med PH-værdien i dit badebassin. Ens vand kan hurtigt udvikle sig til en stor bakteriebombe, som folk bliver syge af at være i. Dette kan udvikle sig til at give de besøgende opkast eller diarré, og så er den badeoplevelse nok hurtigt blevet til et dårligt minde.

  Klor er en nem måde at vedligeholde vandet i dit badebassin på

  En anden god grund til at bruge klor i sit badebassin er også, at det er en virkelig nem måde at vedligeholde vandet i badebassinet på. Klor er et kemikalie, og når man putter det i vandet, så vil det sørge for at lave en kemisk forbrænding i vandet, der eliminerer alger, bakterier, organisk forurening og andre ting. Du kan altså med klor nemt og hurtigt sørge for, at du har et super lækkert badebassin, som man kan hoppe lige ned i. Der er forskellige klorprodukter, du kan købe, når du skal rense vandet i dit badebassin. Der er f.eks. flere, der anbefaler, at man køber det, der hedder klor uden stabilisator. Dette er et produkt, hvor der er mindre kemikalier i, hvilket der godt kan være en rar tanke. Dette er et stærkt desinfektionsmiddel, som bare virker, og som hurtigt sørger for, at du har et lækkert badebassin. Det kan også betyde, at du slipper for at skulle tømme vandet ud af din pool.

  Få det lækreste vand i dit bassin

  Det er klart, at det er rarest at bade i et bassin, hvor vandet bare er lækkert. Det kan nemlig hurtigt blive en mindre behagelig overraskelse, hvis man finder ud af, at der er skidt i vandet. Man vil helst bare i noget, der er klart og rent. Det er sådan noget vand, du kan få, hvis du vælger at bruge klor til dit badebassin. Her kan dit badebassin (næsten) altid stå klar til, at du lige har lyst til at tage en dukkert deri. Hvis du ikke bryder dig om lugten af klor, så er det også muligt at du kan få et produkt, der lugter mindre af klor. Det er meget forskellige, om folk elsker eller hader lugten af klor. Du skal i hvert fald bare vide, at ens badebassin ikke nødvendigvis lugter af klor, hvis man ikke ønsker det.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top