Bedste Fila Badedragt: Se top 15 (opdateret maj 2022)

Badebassin.dk » Alle guides » Badedragt » Fila Badedragt

Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde Fila badedragt. Vi har udvalgt de 15 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 15 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fila badedragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Fila Badedragt på listen er Fila Badedragt – Lebork – Lilac Sachet m. Looney Tunes – 3-4 år (98-104) – Fila Badetøj fra Kids world.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Badedragt er Fila Badedragt – Sadina – Black Iris m. Striber – 16-18 år (176-188) – Fila Badetøj som du kan købe for 239.00 hos Kids world.dk. Forskellen på de to priser er 60 kr. – de 15 Fila Badedragt vi har fundet koster i gennemsnit 289.67 kr.
Ovenstående Fila Badedragt data og priser er hentet fra 2 butikker (Kids world.dk, Kids world). Alle Fila Badedragt tilbud er opdateret i dag 23-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt blandt de 15 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Badebassin.dk

Mere med Fila:

Er du vild med Fila, men Badedragt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Fila: