Bedste CND Bikini: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Badebassin.dk » Alle guides » Bikini » CND Bikini

Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde CND bikini. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle CND bikini tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af CND Vinylux Weekly Polish Pink Bikini 15 ml.

1: CND Vinylux Weekly Polish Pink Bikini 15 ml.

Tilbud: Kun 125.00 100.00 hos Billigvoks. Spar 25 kr. / 20 %

PINK NEGLELAK MED BASECOATWeekly Polish Pink Bikini fra CND Vinylux er en unik neglelak med indbygget basecoat, der holder i op til 7 dage uden at afskalle eller krakelere. Lakken er en kombination af en traditionel neglelak og en gelé-neglelak, som tørre… læs mere hos Billigvoks >>

Dyreste CND Bikini på listen er 134 Pink Bikini, CND Vinylux fra Nicehands.dk med en pris på 112.00. Billigste udvalgte Bikini er CND Vinylux Weekly Polish Pink Bikini 15 ml. som du kan købe for 100.00 hos Billigvoks. Forskellen på de to priser er 12 kr. – de 2 CND Bikini vi har fundet koster i gennemsnit 106 kr.
Ovenstående CND Bikini data og priser er hentet fra 2 butikker (Billigvoks, Nicehands.dk). Alle CND Bikini tilbud er opdateret i dag 23-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bikini guides:

Fandt du ikke det rigtige Bikini blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bikini:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Badebassin.dk