Sandfilter til badebassin

Som du kan se nedenfor er der mange Sandfiltre til badebassin at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi åbnet Badebassin.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Sandfilter til badebassin Tilbud

Her kan du se alle de Sandfiltre til badebassin vores robot i nat helt automatisk har fundet på mange sikre onlinebutikker. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Sandfilter til badebassin du kan bruge - ellers kig forbi Badebassin.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Det var dagens produkter

Vores robot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet en billigt sandfilter til badebassin der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på onlinebutikken og læs mere om leveringstid og leveringspris.

Hvis ikke, så gem Badebassin.dk og giv os et besøg igen - vi sender robotten på jagt efter gode tilbud igen i nat.

5 Grunde til at et sandfilter til badebassin bliver alle pengene værd


Sommeren er lige om hjørnet og hvem elsker ikke at kunne hoppe direkte i poolen i baghaven på en varm solskinsdag.
Store badebassiner og havepools er både blevet billigere og mere populære gennem de sidste år - der, hvor mange bliver overraskede, er når de opdager, hvilken vedligehold det kræver at have rent vand i hele sæsonen.
Med et sandfilter bliver jobbet dog væsentligt nemmere, så du får her 5 gode grunde til, at et sandfilter til badebassin bliver alle pengene værd

Lave omkostninger

Et sandfilter er for det første ikke ret dyrt at anskaffe, og slet ikke hvis man beregner prisen fordelt på år, hvor det er i brug. Mange sandfiltre kan nemlig nemt holde helt op til 10 år, og selve sandet behøver heller ikke at blive skiftet med mere end et par års mellemrum.
Et papirfilter skal til sammenligning f.eks. skiftes ret hyppigt. Så hvis man regner prisen ud pr år får du altså en markant lavere udgift ved at bruge et sandfilter.
Da poolen eller badebassinet i sig selv kan være ret dyrt er det her et sted du med fordel kan spare lidt penge.
Dertil kommer der en forbedret totaløkonomi i og med, at et sandfilter renser effektivt, og du altså helst ikke skulle få behov for at bruge en masse ekstra vand.

Slip for rensning af patroner

Når du vælger et sandfilter slipper du for at skulle rense eller udskifte patroner. Har du f.eks. et højt indhold af alger i dit vand, så vil du opleve, at patronerne på et  patronfilter skal renses oftere, desuden skal disse udskiftes hvert 2.-3. år.
Dette arbejde slipper du helt for med valg af et sandfilter, her er der ingen dele i filteret, der skal renses.

Effektiv rensning

En sandfilter renser effektivt for alger og for meget mindre partikler end andre filtre, og du sparer dermed tid, hvor pumpen skal køre, og det reducerer også behovet for kemikalier.
Et sandfilter fanger partikler helt ned til 40 makron, altså 40 tusindedele af en millimeter, hvilket giver dig rent og krystalklart vand.

 

Vælg mellem to løsninger

Alt efter hvor stor en have du har, og hvordan du har valgt at placere din pool eller dit badebassin kan det godt komme til at knibe med pladsen, og derfor er det rart, at et sandfilter har to placeringsmuligheder, en topmonteret og en sidemonteret.

6 Funktioner i et filter

Med et sandfilter får du 6 funktioner i 6 vejs ventilen der er praktiske og hjælper dig med en optimal drift.

  • Filter: normal drift der renser vandet.
  • Recirkulation: En funktion der bruges ved opstart hvor vandet ledes uden om filteret.
  • Waste: Her ledes vandet direkte ud af poolen uden at blive filtreret
  • Backwash: En funktion der renser sandet ved at skylle vandet baglæns gennem systemet og dermed give sandet en god levetid, da alle urenheder fjernes.
  • Rinse: Fjerner evt. urenheder der måtte have sat sig fast i ventilen.
  • Close: En lukkefunktion som lukker alle ventilens porte.