Lille badebassin

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Badebassin.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Lille badebassin, nemt og simpelt.

Udvalgte Små badebassiner

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Små badebassiner. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt selv kravler en lang række af de billigste danske butikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Badebassin.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt lille badebassin tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores robot.

Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte webshop.

Du kan også komme tilbage i næste uge og se hvad vi har fundet af gode små badebassiner der. Fortæl også meget gerne dem du kender om Badebassin.dk - så bliver vi meget taknemmelige.

4 gode grunde til at købe et lille badebassin


Når varmen indtager Danmark, kan det være rart at kunne blive kølet ned, det gælder for både børn og voksne. Du overvejer måske at købe et badebassin men er i tvivl om hvilken størrelse. Her kan du læse 4 gode grunde til at købe et lille badebassin.

1. Perfekt til børn

Et lille badebassin er perfekt til børn. I sommervarmen kan vi alle have brug for at blive kølet ned, store som små, og her er et lille bassin perfekt. Børnene kan få lov at pjaske lidt rundt i vandet og nyde det kølige vand.

Børnene er altid gode til at finde på lege og at tilføje vand til lejen er altid et hit. Man kan pjaske rundt og lege med vandet eller man kan tilføje nogle vanddyr, som børnene kan lege med imens. Er der tale om større børn, er det måske et hit at tilføje vandballoner eller vandpistoler, så børnene kan få et godt grin. Hvem ved, måske får du selv lyst at deltage.

2. Køl de varme fødder af

I varmen kan specielt ens fødder være hårdt ramt og det kan være rart at få kølet dem ned. Afhængig af størrelsen på dit bassin, kan du måske sidde i bassinet. Med et lille badebassin, kan du altid sætte fødderne i vandet og nyde det kølige vand.

Imens du har fødderne i vandet og lader varmen strømme ud, kan du sidde og læse en bog eller nyde noget koldt at drikke. At vifte lidt med fødderne i vandet giver en dejlig fornemmelse. Gør selskabet med en partner, ven eller veninde ekstra hyggeligt ved at dyppe fødderne sammen.

3. Hold drikkevarer kolde til havefest

Der er mange måder hvorpå du kan bruge dit lille badebassin. En alternativ måde, hvorpå man kan udnytte det på, er til drikkevarer. I løbet at sommeren byder lejligheden sig måske og du vælger at holde en havefest. Her falder det lille bassin i god jord, da du kan smide drikkevarer i vandet, evt. med nogle isterninger, for at holde dem kolde.

Har gæster egne drikkevarer med, kan de lægge dem i vandet og hente løbende, som de har brug for dem. Har du sørget for drikkevarerne, kan gæsterne vælge frit fra bassinet, efter eget ønske.

Dette sikrer både, at dit køleskab ikke er overfyldt, og at gæsterne ikke skal rende ind og ud hele tiden.

4. Et lille bassin er pladsbesparende

Med et lille bassin har du mulighed for anskaffelse, selv hvis du bor mindre. Måske har du ikke en hel baghave med plads til en stor pool. Bor du fx i lejlighed og har kun en lille altan, kan et lille bassin stadig bruges. Det er måske endda endnu mere tiltrængt at kunne nyde at sidde med fødderne i vandet, hvis du bor på 3. sal i en lejlighed, hvor varmen har en tendens til at trænge sig op.

Med et lille bassin skal du ikke nødvendigvis søge mod de overfyldte strande, men kan nyde at sidde med fødderne i vand, hjemme hos dig selv.