Badebassin.dk » Alle guides » Badebassin » Crem Badebassin

Bedste Crem Badebassin: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Badebassin.dk, det helt rigtige sted at finde Crem badebassiner. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Crem badebassiner | ✅ Badebassin-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Crem badebassiner

Her kan du se hele vores liste over de bedste Crem badebassiner som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Liewood Leonore Badebassin Stripe Dusty Mint/Creme De La Creme

Sidste produkt på vores liste er Liewood Leonore Badebassin Stripe Dusty Mint/Creme De La Creme som vi har fundet til 349,- hos Luksusbaby Danmark.

  • Fremstillet af 100% PVC
  • Størrelse: 80 cm x 20 cm
  • Kan rumme op til 43 liter vand
  • Let at puste op og tømme
  • Foldes sammen og opbevares praktisk

Liewood Leonore Badebassin Stripe Dusty Mint/Creme De La Creme er et badebassin, der er perfekt til at forfriske sig i sommerens varme. Badebassinet er fremstillet af 100% PVC, der er fri for ftalater, hvilket gør det sikkert for både børn og voksne at bruge.

Badebassinet har en flot stribe i farverne dusty mint og creme de la creme, der giver det et stilfuldt og moderne udseende. Det har en størrelse på 80 cm x 20 cm og kan rumme op til 43 liter vand, når det er fyldt 70%. Det er derfor velegnet til mindre børn eller som en afkøling til voksne på en varm sommerdag.

Det er nemt at puste badebassinet op og tømme det for vand igen efter brug. Det er også let at tage med på farten, da det kan foldes sammen og opbevares i en praktisk opbevaringspose.

Det er vigtigt at bemærke, at badebassinet ikke kan returneres, hvis det har været taget ud af kassen. Derfor bør man være sikker på, at man ønsker produktet, inden man åbner det.

Alt i alt er Liewood Leonore Badebassin Stripe Dusty Mint/Creme De La Creme en stilfuld og praktisk løsning til at afkøle sig på en varm sommerdag.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Andre mærker af badebassiner

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste badebassiner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige badebassin til dine behov: