Hjem » Børnepool

Børnepool

Hvis du leder efter Børnepools behøver du ikke lede længere. Badebassin.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Billige Børnepools

Her kan du se alle de Børnepools vores robot i nat helt automatisk har fundet på en lang række sikre onlineshops fra Danmark. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Børnepool du kan bruge – ellers kig forbi Badebassin.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Bestway Børnepool Emoji ø196x53cm

Børnepool med ekstra bredde sider og multi farvede emoji motiver. Børnepoolen er udstyret med sikkerhedsventiler og produceret i forstærket for-testet vinyl. Måler 196 cm i diameter og har en højde...

Bestway Børnepool playpool blå ø91cm

2-rings børnepool inkl. 50 forskelligfarvede plastikbolde der med sikkerhed vil blive et kæmpe hit hos de mindste. Børnepoolen er udstyret med sikkerhedsventiler og produceret i forstærket for-testet...

Bestway Børnepool playpool lyserød ø91cm

2-rings børnepool inkl. 50 forskelligfarvede plastikbolde der med sikkerhed vil blive et kæmpe hit hos de mindste. Børnepoolen er udstyret med sikkerhedsventiler og produceret i forstærket for-testet...

Bestway Børnepool trefarvet ø102x25cm

Perfekt lille børnepool til de mindste. 3 ringe i forskellige flotte sommer farver. Der medfølger reparationslap. Diameter 102 cm.

Bestway Børnepool Tropisk pakke ø170x53cm

Pakketilbud til familiens mindste. Pakken består af det oppustelige børnepool i tropisk design, samt legebolde og en elektronisk luftpumpe. Poolen har en diameter på 170cm og en højde på 53cm. De...

Bestway Børnepool Tropisk Print ø170x53cm

Stor rummelig 3-rings børnepool med tropisk motiv. Poolen måler 170 cm i diameter og har en højde på 53 cm. Maximum vandkapacit er 697 liter. Der medfølger en kraftig reparationslap. Husk at tilkøbe...

Børnepool m/indbygget basketballkurv fra Bestway®

Børnepool med indbygget basketkurv Solen skinner fra en skyfri himmel, hvad kan man lave? - man skal da hoppe i et af vores Bestway® pools med indbygget basketkurv - et smart, oppusteligt badebassin...

Sunnylife børnepool - Løve

Vi kan så godt lide denne flotte gule løve børnepool fra australske Sunnylife. Den er med indbygget solskærm for at beskytte børnene imod solen stråler og varmen. Den runde pool er oppustelig og...


Det var alt

Så er der ikke flere billige børnepools for i dag – hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetbutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle dine venner og bekendte om Badebassin.dk – det vil hjælpe os meget.

Det vil hjælpe os til at vise gode børnepool tilbud til endnu flere danskere.

En børnepool er sommerens køb – 8 grunde til hvorfor

Sommeren er på vej, og snart kommer solen frem. Det bliver varmt nok til at tilbringe sine dage udenfor i haven, hvor man kan nyde solskinnet og slappe af. Men hvis du vil tage dine børns sommer op på et helt nyt niveau, skal du købe dem en børnepool.

1: Leg for hele familien

Hvorfor skal du købe en børnepool? Fordi det ikke kun er til børnene; det er til hele familien. Først og fremmest skal der jo altid være en voksen til stede, når børnene bader, men det betyder ikke, at det skal være kedeligt for den voksne. Du kan nemlig hoppe i børnepoolen med dem! Du kan trygt sætte dig i vandet og lege med dine børn, så I alle kan have det sjovt sammen. Det er med til at styrke jeres familiære bånd, og børnene vil få en fest ud af det.

2: En festlig have

Når man har en børnepool i haven, vil havens udtryk ændre sig lidt. Den vil nemlig få et sjovt og festligt look, der gør det tydeligt, at du prioriterer dine børns velvære og leg. Måske kommer hele familien på besøg om sommeren, hvor børnene kan lege med deres fætre og kusiner, og dine familiemedlemmer kan se, hvor meget du går op i, at børnene har en god sommer sammen. Det med haven, som det er med huset; det er hyggeligere, hvis man kan se, at nogen bor der og har det godt imens.

3: Perfekt til sommerferien

Man kan ikke være på ferie hele sommerferien, så I er nødt til at have noget derhjemme, som børnene kan bruge deres tid på. Hvis I ikke er ude at rejse eller i sommerhus, er et badebassin en super god mulighed for leg for børnene. Uden skolen får de nemlig meget mindre stimulation i deres hverdag, men med et badebassin skal de selv finde på nye, sjove lege, som fungerer i det miljø, og det kan holde deres hjerne i gang.

4: Sjov for børnene og deres venner

Selvfølgelig er det ikke noget, børnene behøver at holde for dem selv. De kan sagtens invitere deres venner med hjem, så de kan bade sammen. Det er vigtigt at sørge for, at ens børn ser andre børn end bare deres søskende, fordi det hjælper dem med at udvikle deres sociale evner. Det er derfor vigtigt, at dine børn ser andre børn henover sommerferien, så de ikke skal gå ugevis uden deres venner. Badebassinet er den perfekte mulighed for at lade dem lege sammen, så de kan have det sjovt i timevis.

5: Nem at sætte op

Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvad for en slags pool, som I vælger, men langt de fleste bassin er designet, så de er nemme at sætte op og tage ned igen. De mest simple børnepools er oppustelige, hvor de bare skal pustes op med en elektrisk pumpe, fyldes med vand, og så er de klar til brug. De er ofte ikke særlig dybe, så der skal ikke store nok mængder af vand til, at det er det værd at have det samme vand i bassinet over længere tid. Da der ikke er klor til den type bassin, kan vandet eventuelt bruges til at vande planter i haven med, så det ikke går til spilde, når poolen tømmes.

6: God imod sommerheden

Danmark har aldrig været et særligt varmt land, men i løbet af de sidste år er vores somre blevet mere hede, og det vil nok kun fortsætte på den måde. Derfor er en børnepool også perfekt til de varme dage, hvor man har brug for at blive kølet ned. Solen skal nemlig være noget ekstrem før vandet i poolen overhovedet bliver lunt, så det er det optimale sted for både børn og voksne, som har fået lidt sved på panden.

7: Nem at holde ren

Et badebassin er også designet, så det er nemt at holde rent. De helt simple børnepools er som sagt ikke lavet til at holde på det samme vand hele sommeren, men vælger I en af de store badebassiner, er mængden af vand så stor, at man fokuserer på at rense den. I det tilfælde vil du have muligheden for at bruge klor og en pumpe, der automatisk renser poolen, så du undgår alger. Har du andre elementer i poolen såsom blade og insekter, kan de fjernes manuelt med et net.

8: Fysisk aktivitet til børnene

Sidst, men ikke mindst, vil poolen byde på fysisk aktivitet til børnene. Det er en fantastisk god måde at styrke deres kroppe på, så de kan holde sig sunde og stærke. Derudover trækker det dem udenfor og væk fra deres skærme, så de kan glemme verden et øjeblik og bare have det sjovt. Uden skolen har de jo ikke idræt og lignende fysiske aktiviteter i deres hverdag, så børnepoolen er et rigtig godt alternativ.

Hav en god sommer

Giv dig selv og dine børn en fantastisk sommerferie med en børnepool! Der er rigtig mange gode grunde til at anskaffe sig til pool til sommeren, lige fra stimulation af børnenes hjerner til den sjov og underholdning, som poolen vil supplere. Undgå en kedelig sommerferie derhjemme; et børnebassin vil gøre haven til det bedste sted at holde ferie!